Miquel Salinas | JORDI COMAS, S´EMPORTA LA VICTÒRIA A LA CURSA DE SANT MIQUEL (MOLINS DE REI)
Clínica especialista en tratamientos de osteopatia, acupuntura y homeopatia.
Clínica especialista en tratamientos de osteopatia, acupuntura y homeopatia. Centro de osteopatía, Clínica de homeopatía, Clínica de acupuntura, Osteopatia, Acupuntura, Homeopatia
176
post-template-default,single,single-post,postid-176,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

JORDI COMAS, S´EMPORTA LA VICTÒRIA A LA CURSA DE SANT MIQUEL (MOLINS DE REI)

30 Sep JORDI COMAS, S´EMPORTA LA VICTÒRIA A LA CURSA DE SANT MIQUEL (MOLINS DE REI)

JORDI COMAS 2

 

L´atleta del Centre Miquel Salinas Jordi Comas, s´ha emportat la victòria a la 35a edició de la cursa de Sant Miquel de Molins de Rei, amb un temps de 32:42 a la distància de 10K.

Uns dies abans de la cursa, vàrem realitzar un tractament de descàrrega muscular per recuperar-lo de l´esforç fet  durant  la cursa de la Mercè -disputada la setmana anterior-.

Aquesta edició ha estat un èxit de participació tant a la cursa de 10K com a la popular, de 3.300m, i la infantil de 1.400m.

El Centre Miquel Salinas, en col·laboració amb l´ajuntament de Molins de Rei ha estat l´encarregat de donar el servei de recuperació als atletes després de la competició, mitjançant estiraments musculars i massatge de descàrrega, fet que els  permetrà poder-se reincorporar als entrenaments de forma immediata i en òptimes condicions.

 

 

JORDI COMAS, CONSIGUE LA VICTORIA EN LA CURSA DE SANT MIQUEL (MOLINS DE REI).

El  corredor Jordi Comas, atleta del Centre Miquel Salinas se ha proclamado vencedor en la 35 edición de la Cursa de Sant Miquel de Molins de Rei, con un tiempo de 32:42 en la distancia de 10K.

Unos días antes de la carrera, le realizamos un tratamiento de descarga muscular para recuperarlo del esfuerzo hecho durante la cursa de la Mercè ( Barcelona), disputada la semana anterior.

Esta edición ha sido un éxito de participación tanto en la carrera de 10K, la popular de 3.300m y la infantil de 1.400m.

El Centre Miquel Salinas, en colaboración con el ayuntamiento de Molins de Rei ha sido el encargado de hacer la rehabilitación a los atletas participantes después de la carrera, mediante estiramientos musculares y masajes de descarga, lo que les permitirá reincorporarse de forma inmediata a los entrenamientos y en óptimas condiciones.

 

 

 

1Comment

Post A Comment