Miquel Salinas | PODI A LA GARMIN BARCELONA TRIATLÓ 2013
Clínica especialista en tratamientos de osteopatia, acupuntura y homeopatia.
Clínica especialista en tratamientos de osteopatia, acupuntura y homeopatia. Centro de osteopatía, Clínica de homeopatía, Clínica de acupuntura, Osteopatia, Acupuntura, Homeopatia
231
post-template-default,single,single-post,postid-231,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PODI A LA GARMIN BARCELONA TRIATLÓ 2013

08 Oct PODI A LA GARMIN BARCELONA TRIATLÓ 2013

GARMIN BARCELONA TRIATLON 2013 DEF

El diumenge 6 d´octubre es va disputar el triatló Garmin Barcelona, amb una alta participació, a prop dels 6000 triatletes, cosa que la situa com la tercera triatló més gran d´Europa.

L´equip de triatló del Centre Miquel Salinas ha aconseguit pujar al segon calaix del podi després d´una cursa molt lluitada on competíem amb equips formats per atletes olímpics, cosa que dona un mèrit afegit  a aquesta segona posició.

Durant més de 40 anys ens hem dedicat a treballar ,col·laborar i participar en primera persona, en esdeveniments esportius d´alta exigència física i resistència. Per aquest motiu va  sorgir el projecte Garmin Barcelona 2013 on donàvem cabuda a pacients, amics i companys que comparteixen les mateixes “bogeries” que la famía Salinas.                                                                                                                                                           

Aquesta aventura ens ha premiat amb un resultat espectacular, gràcies a l´esforç, compromís i il·lusió  dels components de l´equip i altres col·laboradors, sense ells no hauria estat possible, GRÀCIES A TOTS!

 

Marc Calzada (Nadador).

Miquel Tarragó (Ciclista).

Jordi Comas (Atleta).                                                                                                          

 

Col·laboradors: Joaquim Gil, Pol Gil, Joaquim Roca, Rubén Navarro.

               

 

PODIO EN LA GARMIN BARCELONA TRIATLON 2013

El domingo 6 de octubre se disputó la Garmin Barcelona Triatlón, con una gran participación, ya que fueron cerca de 6.000 los triatletas participantes, cifra que la sitúa como tercera de Europa en número de inscritos.

El equipo de triatlón del Centre Miquel Salinas consiguió subir al segundo cajón del podio después de una carrera muy disputada donde competíamos con equipos formados por atletas olímpicos, lo que da un mérito añadido a esta segunda posición.

Durante más de 40 años nos hemos dedicado a trabajar, colaborar i participar en primera persona en eventos deportivos de alta exigencia física y resistencia. De aquí surge el proyecto Barcelona Garmin 2013, donde damos cabida a pacientes, amigos y compañeros que comparten las mismas “locuras” que la familia Salinas.

Esta aventura nos ha premiado con un resultado espectacular, gracias al esfuerzo, compromiso e ilusión de todos los componentes del equipo y colaboradores, sin ellos no habría sido posible, GRACIAS A TODOS!

 

 Marc Calzada (Nadador).                      

Miquel Tarragó (Ciclista).                                                   

Jordi Comas (Atleta).                                                           

 

Colaboradores: Joaquim Gil, Pol Gil, Joaquim Roca,Rubén Navarro.

No Comments

Post A Comment