Miquel Salinas | VICTÒRIA A LA II CURSA ECOLÒGICA DE MOLINS 2013
Clínica especialista en tratamientos de osteopatia, acupuntura y homeopatia.
Clínica especialista en tratamientos de osteopatia, acupuntura y homeopatia. Centro de osteopatía, Clínica de homeopatía, Clínica de acupuntura, Osteopatia, Acupuntura, Homeopatia
36
post-template,post-template-full_width,post-template-full_width-php,single,single-post,postid-36,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

VICTÒRIA A LA II CURSA ECOLÒGICA DE MOLINS 2013

DSC00262 (2)

El primer diumenge de juny es va celebrar la II edició de la cursa ecològica de Molins de Rei, amb una destacada presència d´atletes del Club Centre Miquel Salinas (Osteopatia Esportiva) de Molins de Rei .

Amb un dia força calorós els aproximadament 600 runners participants van haver de superar un traçat exigent per dintre del parc de Collserola, dividit en dos circuits, un de 10 K i l´altre de 23K .

L´atleta ghanès Paul Sie Kwasi del Centre Miquel Salinas es va emportar la victòria a la cursa de 10 Km amb un temps de 39:49.

Molt bon resultat també a la cursa de 23 Km de la resta de components de l´equip, format per: José Luís Pérez (Vallirana), Rubén Navarro (Molins de Rei) i Rubén Mesa (Arenys de Mar).